De Evangelische Omroep

Mediabedrijf met een missie

De EO gelooft en is overtuigd van Gods liefde voor iedereen. Als enige omroep in Nederland stellen wij het evangelie van Jezus Christus centraal en geven wij een garantie voor een christelijk geluid.
Het christelijk geluid in de media brengen lukt niet zonder onze leden en donateurs. Samen zoeken we naar kansen om de mooiste verhalen te vertellen over God en het volgen van Jezus.

Overtuigd van Gods liefde voor iedereen

Het Evangelie van Jezus staat bij ons centraal. Deze boodschap van Jezus is wat ons drijft, verbindt en in beweging zet. Door goed te luisteren leren we wat er speelt en ontdekken we wat het Evangelie voor iedereen betekent. Dit zie je terug in onze programma’s en evenementen zoals The Passion, de Nederland Zingt Dag en de EO-Jongerendag.

Wij hebben jouw steun nu nodig

In 2020 kijkt de overheid opnieuw naar de ledenaantallen en neemt beslissingen met betrekking tot zendtijd. Het aantal leden heeft nog altijd grote invloed op de zendtijd de komende jaren. Daarom hebben we jouw steun, als lid van de EO, juist nu nodig.
Met elkaar zorgen we zo voor een christelijk geluid in de Nederlandse media. Een publieke omroep zonder EO betekent minder ruimte voor het christelijk geloof op radio, tv en online.

De EO: omroep met een missie

De EO is veel meer dan een omroep. Het is een brede, christelijke beweging die kerkmuren overstijgt en die uniek is in Nederland en in de wereld! De achterban van de omroep EO is net zo breed als het kerkelijke leven in ons land. Word daarom ook lid!

Kies voor de EO!

Mirjam Bouwman"Het mooie van de EO is dat christenen uit allerlei kerken en gemeentes elkaar ontmoeten. We zijn allemaal anders, maar weten ons verbonden in de missie van de EO. Steun de EO door ook lid te worden!"

Mirjam Bouwman, presentatrice van o.a. Nederland Zingt Dag