De EO is meer dan een omroep. En vanwege uw betrokkenheid delen we graag gratis producten uit. Bijvoorbeeld één van onze gratis natuur dvd's of cd's van Nederland Zingt. U kunt ook gratis kennismaken met ons magazine Visie of Eva.

Gratis natuur dvd's

De EO zendt regelmatig natuurseries uit van de BBC. U kent ongetwijfeld de fascinerende natuurdocumentaires van Planet Earth, Life en Frozen Planet. Daar hebben wij een paar mooie gratis producten van gemaakt. Maak kennis met de EO door een gratis dvd aan te vragen met één of meerdere afleveringen van uitgezonden natuurdocumentaires. Kies bijvoorbeeld voor een gratis dvd met de eerste aflevering van Planet Earth.

Gratis producten van Nederland Zingt

Nederland Zingt is een tv- en radioprogramma met koor- en samenzang van geestelijke liederen. Daarnaast is Nederland Zingt bekend van activiteiten zoals de jaarlijkse Nederland Zingt Dag en de Nederland Zingt Reis. Maak vandaag nog kennis met de EO en vraag één van onze gratis producten van Nederland Zingt aan. Kies de Gratis CD Johannes de Heer top 5.

Gratis magazines

Naast de gratis producten van onze natuurdocumentaires en Nederland Zingt, kunt u ook een gratis proefexemplaar aanvragen van ons christelijk magazine Visie of Eva.

De EO heeft ook een jongerenmerk, BEAM! Is dat wat voor jou? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis proefexemplaar aan van BEAM-magazine.