Voor wie is Eva Magazine?

Eva is het grootste christelijke magazine voor vrouwen! Iedere maand verschijnen in Eva bijzondere en inspirerende artikelen over onderwerpen die vrouwen bezighouden. Zoals herkenbare geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan.

Eva wil graag jou als vrouw inspireren in je christen-zijn en om voluit tot je recht te komen. Eva gaat ook dieper dan de oppervlakte en heeft een positieve insteek. Het blad wordt gemiddeld gewaardeerd met maar liefst een 7,8!

Kies je cadeau!

Nu bij Eva: kies zelf je gratis welkomstgeschenk bij een jaarabonnement van Eva! Bijvoorbeeld het kookboek 'Smakelijck zomer', de nieuwe cd 'Uit liefde' van Kinga Bán (bekend van Sela) of Sela's eigen cd 'Vreugde van mijn hart". Welk cadeau kies jij? »

Voordelen als Eva abonnee

Er is een hoop voordeel te behalen bij het zijn van abonnee van Eva. Zo krijg je op je verjaardag een cadeautje, maar ook regelmatig bij een nummer die op je mat valt. En: hoe langer je abonnee bent, hoe vaker je in de watten wordt gelegd!  Daarnaast zijn er speciale Eva evenementen, zoals de Eva Zomerwandeling of het Eva Vriendinnenweekend, waar je exclusief als abonnee toegang tot krijgt. Dat wil je niet missen.
Word nu ook abonnee van Eva »