Christelijke radio

Luister naar dè christelijke radio omroep!

Luister jij ook zo graag naar christelijke radio? Vanuit het verlangen om het Goede Nieuws van Gods Koninkrijk te delen maakt de EO Christelijke radio. Als christelijke omroep wil de EO zo breed mogelijk inzetten om zoveel mogelijk mensen te bereiken voor het vertellen van Gods woord. Daarom biedt EO christelijke radioprogramma’s aan op verschillende zenders van NPO.

Christelijke radiozenders

Elke dag van de week kun je deze programma's beluisteren via NPO radio 1, 2, 3/4 en 5. De christelijke radioprogramma's van de EO bieden een breed scala aan inhoud zoals overdenkingen, meditaties, muziek, actualiteiten en verdieping. De verschillende programma’s zijn ingericht voor jong en oud publiek, dus voor alle christelijke radioluisteraars is er wel een geschikt programma te beluisteren. 

Kijk hier om alle radioprogramma's te zien die de EO aanbiedt en op welke zenders.

Hier een kleine greep uit de EO radio programmering:

Muzikale Fruitmand op NPO Radio 5: Elke zondag van 20:00 tot 22:00 door Tjitske Volkerink. De Muzikale Fruitmand is hèt verzoekprogramma voor alle leeftijdsgroepen met psalmen, lofzangen en geestelijke liederen.

Zin, zout en regen op NPO Radio 5: Elke zondag van 19:00 tot 20:00 door Yvonne Sprunken & Petra de Joode. Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Groot nieuws op NPO Radio 5: Elke zondag van 08:00 tot 09:00 door Andries Knevel. Met Groot Nieuws start u elke zondag met mooie liederen & een meditatie.

Steun onze radioprogramma's!

Christelijke radio luisteren mogelijk maken willen wij graag blijven doen. Hier hebben we wel jouw hulp bij nodig! Met jouw hulp kunnen we als EO christelijke radio blijven maken. Help ons daarom en word EO-lid. Ben je al lid? Een extra gift is meer dan welkom.

Wat wil je doen?

Ik word lid - Ik wil een gift geven - Ik wil de programmasite bezoeken

 

Jouw gift of lidmaatschap is aftrekbaar 

De EO is erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Dat maakt dat een gift aan de EO aftrekbaar is voor de belasting. Dat geldt ook voor jouw lidmaatschapsgeld.
Voor je belastingaangifte kun je je bankafschrift gebruiken.