De Verandering

De Verandering wordt mogelijk gemaakt door steun van leden en donateurs

In De Verandering volgt presentator Mirjam Bouwman christenen die op latere leeftijd tot geloof zijn gekomen. Maar niet alleen de gast komt aan het woord, ook wordt het verhaal verteld door ooggetuigen als de ouders, familie of vrienden. Zo ontstaat een helder en spannend beeld van de gebeurtenissen die hebben geleid tot de verandering van de gast die Mirjam ontmoet.

In De Verandering worden daardoor veelal de uiterst gevoelige geloofsgesprekken gevoerd die tot dan toe uit ongemakkelijkheid vaak vermeden worden. De Verandering is voor daardoor voor vele mensen een eye-opener en/of bemoediging.

Vind je programma's als De Verandering ook zo waardevol? Voor missionaire programma's als De Verandering ontvangt de EO geen subsidie. Daarom is de steun van leden en giftgevers cruciaal. Jij kunt helpen! Word lid van de EO of geef een gift.

Jouw gift of lidmaatschap is aftrekbaar 

De EO is erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Dat maakt dat een gift voor De Verandering aftrekbaar is voor de belasting. Dat geldt ook voor jouw lidmaatschapsgeld.
Voor je belastingaangifte kunt je je bankafschrift gebruiken.

Alvast hartelijk dank voor jouw steun!