Het kerstkind brengt vrede op aarde voor iedereen

De geboorte van Jezus was de gewoonste, maar ook de meest bijzondere gebeurtenis in de geschiedenis. God die dichtbij ons wil zijn. Geen groter en belangrijker verhaal dan dit kerstverhaal. Een verhaal dat ons elk jaar weer inspireert en nog steeds zo actueel is! Toch raakt het échte kerstverhaal steeds verder naar de achtergrond. Juist in een tijd waar er zoveel behoefte is aan hoopvolle verhalen, heeft onze onrustige wereld dit verhaal nodig.

Help je mee dit verhaal te vertellen?

Door het samen te vertellen, laten we de kracht van het kerstverhaal zien. Dat is onze missie als EO: verhalen vertellen die Gods liefde laten zien en licht brengen in de duisternis. Jouw bijdrage maakt dat mede mogelijk en is voor ons onmisbaar.

Je kunt helpen door lid te worden, de EO met een gift te ondersteunen, maar het belangrijkste is om zelf de verhalen door te geven aan de mensen om je heen. Door het verhaal samen te vertellen laten we de kracht van het kerstverhaal zien

 Word lid

 

Kerstacties van de EO

Samen vertellen we het Kerstverhaal

EO Logo kleur

Word EO-lid

Voor maar €10 per jaar steunt u het werk van de EO

Door uw lidmaatschap maken we het samen mogelijk dat de EO verhalen over Gods liefde vertelt en brengen we licht in de duisternis. Samen vertellen we het Kerstverhaal. 

Word lid
Premiums word donateur kerstcampagne

Word EO-donateur vanaf €3 per maand

En kies een mooi kerstcadeau!

Door uw steun kan de EO over Jezus blijven vertellen op radio, tv en internet. Maar ook tijdens evenementen als de EO-Jongerendag en de Nederland Zingt dag.

Word EO-Donateur
podcast-het-kerstkind.jpg

Gratis Podcast het Kerstkind

Het kerstverhaal voor kinderen

Leuk om met kinderen te luisteren, bijv. in de auto. Het verhaal 'Het Kerstkind' komt uit de serie de Schatkist. Het verhaal is te luisteren via Spotify of via Soundcloud.

Luisteren
gesprekskaartjes.jpg

Gratis gesprekskaartjes

Download nu en print zelf uit

Kerst is een tijd van samenzijn en elkaar ontmoeten. Deze gesprekskaartjes zijn een aanzet voor mooie en open verhalen. Leuk voor bij een jeugdgroep, vrienden of het eigen gezin.

Download direct