Overtuigd van Gods liefde voor iedereen

Niet om wat je doet maar om wie je bent; God houdt van je. Een hoopvolle boodschap voor iedereen. Geen groter en belangrijker verhaal dan dit verhaal. Toch raken verhalen met deze boodschap steeds verder naar de achtergrond. Juist in een tijd waar er zoveel behoefte is aan hoopvolle verhalen. Onze onrustige wereld heeft deze verhalen nodig.

Help je mee dit verhaal te vertellen?

Door samen verhalen te vertellen die Gods liefde laten zien en licht brengen in de duisternis, laten we de kracht van het geloof zien. Jouw bijdrage maakt dat mede mogelijk en is voor ons onmisbaar.

Je kunt helpen door lid te worden of de EO met een gift te ondersteunen. Maar het belangrijkste is om hoopvolle verhalen door te geven aan de mensen om je heen!

Acties van de EO

Samen vertellen we het verhaal

EO Logo kleur

Word EO-lid

Voor maar €10 per jaar steunt u het werk van de EO

Door uw lidmaatschap maken we het samen mogelijk dat de EO verhalen over Gods liefde vertelt en brengen we licht in de duisternis. Samen vertellen we het verhaal. 

Word lid
cadeaus-giften.png

Word EO-donateur vanaf €3 per maand

En kies een mooi cadeau!

Door uw steun kan de EO over Jezus blijven vertellen op radio, tv en internet. Maar ook tijdens evenementen als de EO-Jongerendag en de Nederland Zingt dag.

Word EO-Donateur
Eerst-dit-originele-achtergrond185x280.jpg

Gratis bijbelpodcast

Eerst Dit

Een unieke bijbelpodcast voor thuis of onderweg. Dagelijks via WhatsApp, Spotify of de Podcast-apps. Groei in je geloof en het volgen van Jezus. Abonneer je gratis en gemakkelijk hieronder.

Meld je hier aan!