Overtuigd van Gods liefde voor iedereen. Ben jij dit ook? Steun de EO en help mee dit verhaal verder te vertellen.

Laten we samen zorgen voor een christelijk geluid in de Nederlandse media. Samen zoeken we naar kansen om verhalen te vertellen over God en het volgen van Jezus. Het is de boodschap van Jezus die ons drijft, verbindt en in beweging zet. Doe je mee? Je kunt de EO steunen door lid te worden, een structurele donatie te doen of door een eenmalige gift te geven. Jouw hulp is hard nodig.

Met jouw steun:

  • Maak je een christelijk geluid in de media mogelijk.
  • Draag je bij aan evenementen zoals The Passion, de EO-Jongerendag en Nederland Zingt Dagen.
  • Ontvang je als lid 6x per jaar het online EO Magazine.
  • Ontvang je 1x per jaar een special van het EO Magazine per post als lid en als donateur (vanaf €3 per maand) 3x per jaar.
  • Ontvang je korting op onze evenementen.
  • Ben je welkom tijdens programma’s speciaal voor onze leden en donateurs. 

Verschil EO lidmaatschap en donateur

Als EO lid of donateur steun je de EO. Als EO lid betaal je €18 per jaar een tel je mee tijdens ledentellingen. In 2019 kijkt de overheid opnieuw naar de ledenaantallen. Het aantal leden heeft nog altijd grote invloed op de zendtijd en op de plek van de EO in de media de komende jaren.

Als donateur tel je niet mee tijdens leden tellingen, wel is jouw steun hard nodig om de missie van de EO te kunnen blijven uitvoeren. Geld van donaties wordt gebruikt voor het maken van missionaire programma's en het organiseren van evenementen, zoals de jongerendag en de Nederland zingt dag.
Je bent al donateur vanaf €3 per maand. Je ontvangt 3x per jaar het EO Magazine per post en je mag een mooi welkomstcadeau kiezen.

Het is mogelijk om de EO te steunen als lid, als donateur, als lid + donateur of met een eenmalige gift.

 Word lid