Word vriend van hét royaltyprogramma

In Blauw Bloed brengen we het laatste royaltynieuws uit binnen-en buitenland. We laten zien hoe de royals zich op allerlei manieren inzetten voor een mooiere en duurzame wereld, waarin minder eenzaamheid is en iedereen kan meedoen. Deze waarden zijn niet alleen belangrijk voor de royals, maar ook voor ons als EO.

Zoals je wellicht hebt gehoord zijn het onzekere tijden voor Blauw Bloed met alle voorgenomen veranderingen in de NPO programmering. Maar je kunt ons ook nu, nog steeds steunen. Ben je liefhebber van ons programma en wil je dat Blauw Bloed blijft?

Word dan nu vriend van Blauw Bloed en steun daarmee de EO. Dat kan al vanaf €5,- per maand of met een eenmalige afschrijving van €60,- per jaar. We kunnen dit soort programma’s alleen blijven maken dankzij onze vrienden en donateurs.

Vriendenvoordelen

  • Een welkomstcadeau: het boek ‘De magie van Máxima, 5 jaar modekoningin’ van Josine Droogendijk.
  • Exclusief toegang tot Blauw Bloed (online) evenementen en deelname aan o.a. winacties en online vraaggesprekken met royalty-experts.
  • Je ontvangt als vriend, naast de wekelijkse nieuwsbrief, ook 1x per maand exclusieve achtergrondverhalen van de redactie, leuke winacties, puzzels en andere interessante weetjes.
  • Een koninklijk pakket met hoge resolutie foto's van de Oranjes, de Blauw Bloed-kennisquiz en vele andere voordelen! Wil je een voorproefje van het pakket? Klik dan hier.


Help mee en word Vriend

Productblok_maxima

Word vriend

Steun de EO

Ben jij liefhebber van dit programma? Steun ons dan maandelijks of jaarlijks en maak hiermee Blauw Bloed mede mogelijk. 

Word vriend
BB_logo_500x400

Eenmalige gift

Steun Blauw Bloed

Geniet jij ook zo van Blauw Bloed? Je kunt ons eenmalig steunen. Doormiddel van een gift steun jij de EO en daarmee programma’s als Blauw Bloed.

Eenmalige gift