Met Blauw Bloed willen we verbinden en inspireren

Het koningshuis heeft een verbindende rol in onze samenleving. Thema’s zoals eenzaamheid, naar elkaar omkijken en duurzaam omgaan met het mooie land waarin we leven zijn belangrijk voor de koninklijke familie en voor de EO. Over deze waarden willen met elkaar het echte gesprek voeren.

Als je gelooft in échte gesprekken, steun ons dan

Met jouw bijdrage help je de EO en daarmee Blauw Bloed om echte gesprekken te stimuleren. Over verbinding in de maatschappij, en aandacht voor elkaar. Vind je het net als Prinses Laurentien belangrijk om echte gesprekken te voeren die verbinden en inspireren, steun ons met jouw bijdrage. Samen voeren we het echte gesprek!

Gesprekskaartjes Productblok

Gratis gesprekskaartjes

Als je gelooft in échte gesprekken

Welk verhaal heeft jou het meest geraakt? Kun je samen eenzaam zijn? Wie inspireert jou? Vraag gratis het doosje met 40 geloofs- en levensvragen aan. Om echte gesprekken te voeren. Met familie, je huiskring of met vrienden.   

Gratis gesprekskaartjes
Productblok Laurentien

Echte gesprekken met prinses Laurentien

Wil je het item met prinses Laurentien over echte gesprekken nog eens terugkijken?

Bekijk hier
Als Je Gelooft In Echte Gesprekken 1 AR

EO-lidmaatschap

Voor maar €1,50 per maand

Wil je lid van de EO worden? Dat kan! Het EO-lidmaatschap kost €18 per jaar. Hiermee steun je de EO om op tv, radio, in magazines en tijdens evenementen het echte gesprek aan te gaan.

Word EO-lid