Veel gestelde vragen

Is de Koek & Ei app alleen geschikt voor tablets?
De app is alleen geschikt voor Android-tablets en iPads. De app draait op alle recente versies van Android (4.3+) en iOS (8+).

Hoe begin je aan de app?                                                                              
Op het beginscherm kan je kiezen voor de zoekverhaaltjes door op het vergrootglas te klikken; of je kan filmpjes van Otto of Anna opstarten via de onderste twee buttons. 

Ik kan de app niet vinden in de appstore van Apple
Alleen wanneer gezocht wordt op apps voor iPad is Koek & Ei te vinden. Omdat de app niet op de iPhone werkt is deze ook niet zichtbaar in de categorie 'iPhone'.

Ik kan de app niet vinden in de appstore van Android
Alleen wanneer gezocht wordt op apps voor Android is Koek & Ei te vinden. Omdat de app niet op de smartphone werkt is deze ook niet zichtbaar in de categorie.

Welke inhoud biedt de app aan?                                                      
Met de Koek & Ei app kunnen kleuters overal hun favoriete programma terugkijken. Daarnaast kunnen ze zoekverhaaltjes spelen en daarmee meer leren over allerlei dieren. 

Hoe vaak gebruik je de app?
Dat is voor geen kind hetzelfde: Sommige zijn een uur bezig, andere kinderen nemen daar meer tijd voor - er ligt geen druk op om haast te maken. Dit hangt ook af van de leeftijd van het kind. 

Is de Koek & Ei app gratis?
De app is gratis te downloaden in de app stores.

Waar kan ik de Koek & Ei App downloaden?
De app is geschikt voor ipad en Android tablets. Apple biedt een download aan in de iTunes appstore. Android doet dat via de Google Play Store.

Apple Google