Adverteren voor de EO

De EO maakt online reclame voor EO-lidmaatschappen, gratis EO producten, Visie, Eva Magazine, verschillende apps, programma's, evenementen (zoals de EO-Jongerendag) en producten uit onze webshop.

Wilt u graag online adverteren voor de EO dan kan dat op verschillende manieren.

1. Google AdSense
Als u een website heeft met christelijk gerelateerde content of veel bezoekers heeft uit de EO-doelgroep kunt u advertenties van de EO op uw website laten weergeven door u aan te melden voor het Google AdSense programma. Adverteerders die gebruik maken van Google AdWords kunnen dan context gerelateerde advertenties op uw website plaatsen. Met behulp van het Google AdSense programma kunt u zelf bepalen welke formaten advertenties u op uw website wilt weergeven. U plaatst hiervoor één of meerdere JavaScript-codes die het Google AdSense programma voor u genereert. Hierna worden er automatisch advertenties vanuit het Google AdSense programma op uw website geplaatst. Als u christelijke content heeft, is er een grote kans dat er ook advertenties van de EO op uw website komen te staan. Indien dat niet het geval is, kunt u contact met ons opnemen via ledenwerving@eo.nl, zodat we uw site wellicht kunnen opnemen bij 'plaatsingen'.

Indien u gebruik maakt van Google Adsense programma wordt u betaald voor de klikken die u genereert naar één van de websites van de EO.

2. Affiliate marketing
Een andere mogelijkheid om te adverteren voor de EO is deel te nemen aan ons affiliate marketing programma. Wij werken hiervoor samen met TradeTracker. U kunt bij TradeTracker een account aanmaken en zich aanmelden voor de campagnes van de EO. Zodra u goedgekeurd wordt, kunt u advertenties van de EO op uw website plaatsen. U genereert inkomsten zodra een klik op een advertentie heeft geleid tot een aanvraag op onze website (bijvoorbeeld de aanvraag van aan gratis product). De vergoedingen zijn verschillend per campagne (indien iemand via uw website lid wordt van de EO levert dat meer op dan dat iemand een proefexemplaar aanvraagt van Visie of Eva).

3. Rechtstreeks
Heeft een u een website met christelijke content of die veel wordt bezocht door de doelgroep van de EO kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via ledenwerving@eo.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.