Elke dag Bijbelse voeding op je smartphone en tablet

Gebruik de EO Bijbel Open App

De EO Bijbel Open app is ontstaan om Bijbelverhalen met elkaar te delen. De app is samengesteld uit materiaal van het radioprogramma de Bijbel open, het tv-programma Nederland zingt en de online portal bijbel.eo.nl. De EO neemt dagelijkse overdenkingen serieus, vooral in deze turbulente tijd.

In deze app krijg je iedere dag een video-meditatie, een korte overdenking met een begeleidende tekst en een prachtig lied van Nederland Zingt.

Overdenking van de Bijbel

De EO zet zich in om deze dagelijkse overdenkingen mogelijk te maken. Het dagelijks overdenken van verhalen uit de Bijbel zorgt er namelijk voor dat je geloof wordt versterkt en gevoed. Je doet als het ware je Bijbel open zonder afhankelijk te zijn van plaats en tijd. De Bijbel open app is dus te gebruiken als een Bijbels dagboek waarbij je nadenkt over belangrijke zaken in het leven. Download deze app dus als je behoefte hebt aan een dagelijkse overdenking met betekenis!

Ieder thema kent de volgende onderdelen:

  • Een overdenking van Arie van der Veer, Jurjen ten Brinke, Orlando Bottenbley, Paul Visser, Mirjam Kollenstaart en ook Andries Knevel.
  • Verdieping en een verdiepingsvraag over een Bijbeltekst
  • Een lied dat je kunt mee zingen

Meer over de Bijbel Open app

  • De EO Bijbel Open app werkt op iPad, Iphone en Android tablets
  • De app is volledig gratis
  • De enige EO Bijbel app die dagelijkse Bijbeltekst, overdenking en lied biedt