BEAM Magazine en meer!

BEAM is het jongerenmerk van de EO. Via verschillende media willen wij jou content en inspiratie geven om te groeien in je geloof en te leven naar het voorbeeld van Jezus. Zo kunnen wij met elkaar meer liefde en positiviteit in de wereld zichtbaar te maken. Dit doen wij met video's, online artikelen, foto's, columns, evenementen en ons magazine.

Als BEAM-supporter (voorheen BEAM-leden) krijg je:

  • Korting op je ticket voor de EO-Jongerendag.
  • 4x per jaar gratis het BEAM Magazine.
  • Toegang tot evenementen van BEAM
  • Gratis cadeautje naar keuze als nieuwe supporter!

BEAM Magazine

Als BEAM-supporter ontvang je vier keer per jaar BEAM Magazine. Een blad vol inspirerende verhalen over relaties, geloof, muziek en lifestyle. En ook: verhalen van andere jongeren, scherpe columns en interessante EO-programma's.

Persoonsgebonden

Is je broer, zus, huisgenoot of iemand anders in je directe omgeving al BEAM lid of BEAM-Supporter? Dat maakt niets uit! Het lidmaatschap of de BEAM support is namelijk persoonsgebonden, dus alleen als je zelf lid of supporter bent, krijg je alle genoemde voordelen. Wil je supporter worden maar niet het BEAM Magazine ontvangen, omdat andere gezinsleden deze al krijgen, dan kun je een e-mail sturen naar administratie@eo.nl.