Allereerst bedankt

We willen je bedanken voor je vriendschap met Nederland Zingt. Dankzij de steun van onze vrienden kan Nederland Zingt blijven bestaan. Als vriend heb je programma’s en evenementen mogelijk gemaakt waarbij de EO over Gods liefde aan iedereen kan blijven vertellen. Dankjewel hiervoor.

Opzeggen

Je kunt je vriendschap eenvoudig opzeggen:

Wat ga je missen als vriend?

  • 50% korting op je kaartje voor het Nederland Zingt Event.
  • Jaarlijks gratis de nieuwste Nederland Zingt-cd thuisgestuurd.
  • 4x de (digitale) nieuwsbrief met nog veel meer vriendenvoordelen.
  • Gratis toegang tot speciale vriendenconcerten.
  • Korting op Nederland Zingt evenementen.                                         

Blijf op de hoogte

Wil je Nederland Zingt op een andere manier blijven volgen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd en als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en onze activiteiten

Blijf ons volgen via Facebook en/of abonneer je op YouTube waar je onder andere kunt genieten van extra lange uitzendingen van Nederland Zingt met de mooiste liederen:

 

De EO is de enige publieke omroep die het Evangelie via de media bekend maakt. Wij geloven in de woorden van God en de daden van Jezus. Wij zijn overtuigd van Gods liefde voor iedereen. Met ziel en zaligheid vertellen wij hoopvolle verhalen op radio, tv en internet. Verhalen die de wereld in beweging brengen om in liefde met elkaar te leven. Verhalen over geloof, hoop en liefde die omarmen en verwarmen. Verhalen die het verschil maken.