CD Sela gratis bij één van onze magazines

Ontvang de nieuwste CD van Sela 'Thuis' (t.w.v. €16,50) gratis bij een jaarabonnement op het blad Visie of Eva. Visie is het grootste christelijke magazine van Nederland en staat vol met hoopvolle verhalen, verdiepende thema's, christelijk nieuws en mediatips. Eva is het grootste christelijke magazine voor vrouwen en biedt bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden. 

CD Sela gratis voor nieuwe donateurs

Het album Sela 'Thuis', (t.w.v. €16,50) ontvang je gratis als nieuwe Vriend van Nederland Zingt of als nieuwe donateur van de EO. Nederland Zingt is hét bekende tv- en radioprogramma met koor- en samenzang van geestelijke liederen. 
Als donateur van de EO steun je de missie om mensen te bereiken met het Evangelie. 

Een prachtig nieuw album met maar liefst 18 nieuwe nummers! Je vindt hier meer informatie over de nieuwe CD van Sela en een overzicht van de nieuwe nummers.

 

CD Sela 'Thuis' t.w.v. €16,50

Ontvang de CD gratis bij:

Visie jaarabonnement + CD Sela Thuis

Jaarabonnement Visie

Met CD Sela voor €66,50

Visie is het grootste christelijke magazine van Nederland. Ontvang wekelijks verhalen over hoopvol leven en geloven, inspirerende interviews, nieuws uit de christelijke wereld en meer. Neem een jaarabonnement op Visie en ontvang de CD Sela 'Thuis' cadeau. 

Direct aanvragen
Product Formulier NZ

Vrienden van Nederland Zingt

Met CD Sela voor €5 per maand

Nederland Zingt is het bekende tv- en radioprogramma met koor- en samenzang van de EO. Dankzij de steun van onze Vrienden kan Nederland Zingt blijven bestaan. Word nu een Vriend van Nederland Zingt en ontvang de CD Sela 'Thuis'. 

Word Vriend