The Passion is een unieke muzikale vertelling van het verhaal van Pasen. Tijdens Pasen staan we stil bij het leven, de dood en de opstanding van Jezus. Een eeuwenoud verhaal, bepalend voor het christelijke geloof. De Zoon van God kwam naar de wereld om de relatie tussen God en mensen goed te maken. Een verhaal over verraad en opoffering, radeloosheid en hoop, haat en liefde, eenzaamheid en verbinding. Een verhaal waar iedereen zich in kan herkennen. Jezus stond klaar voor iedereen. 

The Passion DVD 2017 Formulierafb

Gratis DVD The Passion 2017

De zevende editie van The Passion wordt op donderdag 13 april gehouden in Leeuwarden. Ook deze editie is weer gratis verkrijgbaar op DVD, zodat u het verhaal van Pasen ook later nog kunt bekijken. Bijvoorbeeld in uw gezin, jeugdgroep of op school.

Direct aanvragen

 

The Passion 2017 armband formulier

Gratis polsbandje The Passion 2017

Speciaal voor de editie van The Passion in Leeuwarden is een polsbandje gemaakt met de tekst 'Love connects all, share The Passion'. 'Love connects' staat voor de verbinding tussen God en mensen, Zijn liefde verbindt ons met elkaar. Draag het polsbandje en laat zien dat je Zijn liefde wilt omarmen en de verbinding zoekt met mensen om je heen. Ongeacht ras, religie en achtergrond. 

Direct aanvragen