Allereerst bedankt

We willen je bedanken voor je abonnement op Visie, want de Visie is er voor jou maar ook door jou. Hiermee maak je het mogelijk dat Visie de hoopvolle verhalen kan vertellen die vele mensen raken en in beweging brengen om in liefde met elkaar te leven. Dankzij jou als lezer kunnen we hoopvolle, persoonlijke verhalen, verdiepende artikelen schrijven samen met christelijk nieuws en mediatips.

Opzeggen

Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen via dit formulier.

Blijf op de hoogte

Wil je Visie op een andere manier blijven volgen? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief, zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en onze activiteiten. Je kunt ons ook via Instagram en Facebook volgen.

 

De EO is de enige publieke omroep die het Evangelie via de media bekend maakt. Wij geloven in de woorden van God en de daden van Jezus. Wij zijn overtuigd van Gods liefde voor iedereen. Met ziel en zaligheid vertellen wij hoopvolle verhalen op radio, tv en internet. Verhalen die de wereld in beweging brengen om in liefde met elkaar te leven. Verhalen over geloof, hoop en liefde die omarmen en verwarmen. Verhalen die het verschil maken.