Kefah Allush - De munt van Judea

Spannende thrillerdebut van bevlogen verteller Kefah Allush

De munt van Judea is het spannende thrillerdebut van presentator en mediaproducent Kefah Allush. Duik in het spannende avontuur.

De munt van Judea

Gabriel Davids krijgt een mysterieus e-mailbericht dat verwijst naar zijn Palestijnse vader, die dertig jaar geleden spoorloos is verdwenen. Het bericht is afkomstig van een antiquair uit Jeruzalem, die hem dringend uitnodigt een pakket in bezit te komen nemen dat zijn vader bij haar bezorgd heeft. Ondanks zijn weerzin tegen de vader die hem als klein kind heeft achtergelaten, stapt hij op het vliegtuig. De beslissing om af te reizen naar de heiligste stad ter wereld werpt hem een zeldzame en zeer kostbare oude Joodse munt en een prachtige vrouw in de schoot, maar hij belandt ook in een levensgevaarlijke zoektocht naar zijn verloren vader. Diens verdwijning blijkt het gevolg te zijn van machtige krachten die voor niets terugdeinzen om hun positie zeker te stellen. Gabriel stort zich in een spannend avontuur dat hem leidt naar plaatsen in het Midden-Oosten en Afrika. Hoe kwam zijn vader aan deze munt? En wat maakt dat de onbekenden tot alles bereid zijn om dat kleinood te bemachtigen?

Welkomstcadeau bij een Visie abonnement

Ontvang 'De munt van Judea' van Kefah Allush als welkomstcadeau bij een abonnement op Visie. Neem het Visie jaarabonnement voor €66,50 in combinatie met het welkomstcadeau 'De munt van Judea' van Kefah Allush. 

Over Visie

Visie is het grootste christelijke magazine van Nederland, boordevol verhalen over hoopvol leven en geloven. In Visie lees je wekelijks inspirerende interviews, achtergrondverhalen en nieuws uit de christelijke wereld. Hiermee wil Visie lezers inspireren hun leven met Jezus vorm te geven.