Boek Brené Brown

Durf te leiden

Durf te leiden is het nieuwste boek van Brené Brown, die de afgelopen twintig jaar onderzoek heeft gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven. Durf te leiden gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Het nieuwste boek van Brené Brown

Brené Brown's nieuwste boek heet Durf te leiden. De Nederlandse vertaling is in februari 2019 uitgekomen en bevat 320 pagina's. Bekijk hier een inkijkexemplaar van het boek.

De afgelopen twintig jaar heeft Brené Brown onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven. De laatste zeven jaar werkte ze samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Zo ontdekte ze dat kleine start-ups en Fortune 50-bedrijven met dezelfde vraag worstelen: 'Hoe ontwikkelen we moediger leiders en hoe verankeren we moed en durf in onze bedrijfscultuur?' In het boek Durf te leiden combineert Brown haar onderzoeksresultaten met persoonlijke verhalen en voorbeelden om antwoord te geven op die vraag.

Meer over Brené Brown

Dr. Brené Brown is onderzoekshoogleraar maatschappelijk werk aan de University of Houston. Ze schreef verschillende boeken en is blogger. Brown is vooral bekend van haar boek De moed van imperfectie en haar TEDxHouston talk over kwetsbaarheid die meer dan 38 miljoen keer is bekeken. Andere bekende boeken van Brené Brown zijn:

  • De kracht van Kwetsbaarheid
  • Verlangen naar verbinding
  • Sterker dan ooit
  • Gelukkig ben ik niet de enige

Gratis bij 3 maanden Visie

Ben jij fan van de boeken van Brené Brown en lees jij graag het Visie magazine? Neem dan nu een 3 maanden abonnement op Visie - het grootste christelijke magazine van Nederland - en ontvang het boek Durf te leiden gratis:

Direct aanvragen
Visie magazine + boek Brené Brown