ALS JE GELOOFT. EO

We willen laten zien dat er plek is voor geloof in elke situatie. op de lichtste momenten, maar ook op de allerzwartste dagen. We willen er zijn voor mensen die op verschillende momenten in hun leven zoekende zijn. Voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden, naar houvast, naar Gods liefde.

Want we geloven in de woorden van God, in de daden van Jezus. We geloven in verhalen, verhalen die mensen raken, verhalen vanuit Gods liefde voor iedereen. Die de wereld in beweging brengen om in liefde met elkaar te leven.

HELP JE MEE DIT VERHAAL TE VERTELLEN?

Door deze verhalen te vertellen laten we de kracht van Gods liefde zien. Jouw bijdrage maakt dat mogelijk en is onmisbaar. Help mee en word lid!

Acties van de EO

lidmaatschap-actie.png

EO-actielidmaatschap

Voor maar €10 per jaar steunt u het werk van de EO

Lid worden van de EO kost normaal €18 per jaar. Vanwege de ledentelling die dit jaar plaatsvindt, bieden we tijdelijk een speciaal actielidmaatschap aan. Word nu actielid en help ons om met zoveel mogelijk mensen het christelijke geluid te laten horen. 

Word lid
EO Logo kleur

EO-lidmaatschap €18

Voor €18 per jaar steunt u het werk van de EO

Lid worden van de EO kost slechts €18 per jaar. Met elkaar maken we het mogelijk om te vertellen over Gods liefde voor iedereen. Laat zien dat je een christelijk geluid belangrijk vindt. Kunnen we op jouw steun rekenen? 

Word nu EO-lid