Samen voeren we het geloofsgesprek

Als EO willen we het gesprek over geloof, hoop en liefde breed delen

Als EO hebben we het verlangen om echte gesprekken te voeren. Gesprekken die steun bieden, hoop geven, die aan het denken zetten. In een goed gesprek mogen we iets van God ervaren en voel je je met elkaar verbonden. Juist nu is dat zo belangrijk. Daarom onze oproep om in heel Nederland het echte gesprek met elkaar te voeren en er voor elkaar te zijn.

Als je gelooft in échte gesprekken, steun ons dan

Met jouw bijdrage help je de EO om het gesprek over geloof, hoop en liefde breed te delen en steun je nieuwe initiatieven. Help je mee?

Steun het échte gesprek

Word EO-lid of Donateur

Samen Vertellen We Het Verhaal (3)

EO-lidmaatschap

Voor maar €18 per jaar

Het EO-lidmaatschap kost €18 per jaar. Hiermee steun je de EO om op tv, radio, in magazines en tijdens evenementen het gesprek aan te gaan over geloof, hoop en liefde. Samen voeren we het geloofsgesprek.

Word EO-lid
cadeaus-giften.png

Word EO-donateur vanaf €3 per maand

En kies een mooi cadeau!

Door jouw steun kan de EO over Jezus blijven vertellen op radio, tv en internet. Maar ook tijdens evenementen als de EO-Jongerendag en de Nederland Zingt dag

Word EO-Donateur
Als Je Gelooft In Samen 2

Gratis gesprekskaartjes

Als je gelooft in échte gesprekken

'Geloof je in een hemel?', 'Voel jij je vrij?' en 'Wat wil jij een God vragen?'. Vraag gratis het doosje met 40 geloofs- en levensvragen aan. Om echte gesprekken te voeren. Met familie, je huiskring of met vrienden. 

Gratis gesprekskaartjes
XPM BADGING Googleassistant VER

Echt gesprek

Via Google Assistent en Google Smart-speaker

Een applicatie met de stem van Bert van Leeuwen die je 5 verrassende vragen geeft om met je familie of vrienden te bespreken.

Smart speaker