Waarom nalaten aan de EO?

“Wat mooi dat u nadenkt over hoe u met uw nalatenschap iets kan blijven bijdragen aan het zichtbaar maken van Gods liefde voor mensen. Over de generaties heen. Want Zijn boodschap van trouw heeft eeuwigheidswaarde.” (EO-directeur Arjan Lock)

 

Waarom geven?
De EO is onderdeel van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Hierdoor kan de EO programma’s op televisie, radio en voor online ontwikkelen. De EO krijgt geld van de overheid - dat is uniek - maar de omroep is ook meer en meer afhankelijk van het geld dat leden en donateurs geven. De bezuinigingen bij de NPO raken ook de EO. Programma’s moeten vaker deels uit eigen geld betaald worden en de verenigingsactiviteiten zijn alleen mogelijk dankzij de hulp van een trouwe achterban. Samen met deze trouwe achterban kan de EO al 55 jaar getuigen van Gods liefde.   

 

Wat de EO allemaal doet dankzij de plek in het bestel én de hulp van donateurs:

  • 45 EO-Jongerendagen
  • 19 Nederland Zingt-dagen
  • 25 jaar Eva magazine
  • Meer dan 50 jaar Visie magazine
  • 650 radio-uitzendingen
  • 800 uitzendingen op tv
  • Miljoenen online bezoekers
  • 40.000 jongeren leden

Daar wil ik wil mijn steentje aan bijdragen
“Ik  ben  79  jaar  oud  en  niet  heel  goed  ter  been.  Ik kom niet veel meer buiten  of in  de  kerk. Ik geniet van de  programma’s  van  de  EO  op  zondagochtend  en  op  radio  5. Iedere avond luister ik met veel plezier naar Radio 5 en speciaal naar Thuis op 5.  Ik haal zoveel kracht uit de liederen en de bemoedigende verhalen. Natuurlijk wil ik graag tijdens mijn leven geld investeren in Gods Koninkrijk. Maar ook daarna. Wat geweldig, dat je zelfs na je dood werk met eeuwigheidswaarde mogelijk kan maken en ook op deze wijze vele anderen tot zegen kunt zijn!” (Mevr. Zijlstra)

Wilt u meer weten over nalaten aan de EO? Vraag dan onze brochure aan.

Persoonlijk gesprek of vragen?
Heeft u nog vragen of wilt u liever een persoonlijk gesprek? Bij u thuis of bij de EO in Hilversum? Alles is mogelijk. Tikva Kooima helpt u graag.