Geef aan de EO

De EO is er voor jou! Wij willen je inspireren met de mooiste programma's, verhalen en artikelen. We willen je ook inspireren via onze magazines. Zo hebben we twee mooie specials van Eva en Visie die je kan downloaden. 

Deze inspiratie is mogelijk dankzij giften en abonnementen. Wil jij ook bijdragen? Velen gingen jou al voor. Kijk wat jij kan doen en bekijk onze acties.

Onze acties

armband-our-father-bruin-smal.jpg

Steun de EO eenmalig

Voor elk bedrag

De EO heeft het afgelopen jaar opnieuw de liefde van Christus over mogen brengen via televisie. En dat willen we blijven doen. Help jij mee?

Bij een gift vanaf €25 ontvangt je de armband 'Our father'.

Doe mee
eva-trenddossier-blok.png

Trenddossier Eva

Download nu gratis

In Eva's trenddossier nemen we een paar trends onder de loep. Een handjevol maar. Misschien 'gidsen' we je zo door wat onderwerpen heen die eerst een 'ver-van-je-bedshow' leken. Download nu het trenddossier van Eva en veel leesplezier!

Direct aanvragen
zon-visie-special.png

Visie special Zon

Download nu gratis

Als de zon schijnt, ziet alles er mooier uit; kleuren komen nog meer tot leven. Mensen voelen zich ook lekkerder. In de zomer presenteert de redactie van Visie het magazine Zon met daarin interviews, portretten, puzzels en heerlijke recepten. Download nu de special en veel leesplezier!

Nu downloaden
visie-cover-37.png

Jaarabonnement Visie

Nu slechts €40

Neem nu een jaarabonnement op Visie voor slechts €40. Dit is een korting van maar liefst 37%. Of kies voor een van de mooie welkomstcadeaus, zoals een CD van Sela of een inspirerend boek!

Direct aanvragen
visual-eva-mei-18.png

Eva abonnement

Halfjaar of jaar

Neem een abonnement op het grootste christelijke vrouwenmagazine van Nederland: Eva. Vol met bijzondere en inspirerende artikelen die christelijke vrouwen bezighouden. Neem een abonnement op Eva voor een halfjaar of een jaar.

Direct aanvragen
Cadeaus_NLZ.png

Word Vriend van Nederland Zingt

Al vanaf €5 per maand

Nederland Zingt staat voor de mooiste koor- en samenzang van geestelijke liederen. Geniet u daar ook zo van? Word dan Vriend van Nederland Zingt. Dankzij de steun van Vrienden kan Nederland Zingt blijven bestaan.

Word Vriend