Gratis Samenleesbijbel

Gratis bij een EO-gift van €5 per maand

Steun de EO met een gift van €5 per maand en ontvang als dank de Samenleesbijbel. Door ons te steunen help je mee te vertellen over God die van je houdt, niet om wat je doet maar om wie je bent. Ook maak je zo evenementen zoals de EO-jongerendag en Nederland zingt dag mogelijk. Sluit je dus aan bij de unieke beweging die het verhaal van Jezus verder wilt vertellen, de Evangelische Omroep.

De Samenleesbijbel: voor het hele gezin

De Samenleesbijbel is een nieuwe Bijbel in Gewone Taal voor gezinnen. De bijbel is aangevuld met 500 pagina's extra materiaal, op 3 verschillende niveaus voor kinderen van 8 - 12 jaar. Dit prachtige boek bevat 32 themapagina's, een cd met 40 liedjes en meer dan 1.000 illustraties. Op deze manier kunnen kinderen en volwassenen samen de Bijbel lezen. 

Bekende en lastige verhalen uit de Bijbel komen dichterbij dankzij alle weetjes, landkaarten, spelletjes, liedjes en gespreksvragen. 

Hoe werkt de Samenleesbijbel?

In de Samenleesbijbel worden de verhalen in hun context gelezen, zodat kinderen echt in het bijbelverhaal duiken en meer bijbelkennis vergaren. Je leest bijvoorbeeld een aantal keer over Mozes en een aantal keer over Jozef. 

32 themapagina's

Deze pagina's bevatten meer informatie over de tijd van de Bijbel. Daarbij worden ook adviezen gegeven over hoe je thuis met elkaar het geloof vorm kunt geven. Aan het begin van het Oude en Nieuwe Testament vind je grote en verhelderende kaarten van de bijbelse landen. Enkele andere voorbeelden van thema's: 'Kerst', 'Muziek', 'Dopen' en 'Tenten en huizen'.

425 bijbelgedeeltes

Bij 425 uit de Bijbel in Gewone Taal geselecteerde gedeeltes, is extra materiaal ontwikkeld. 

40 liedjes

De Samenleesbijbel bevat ook een cd met veertig nieuwe liedjes. Deze kun je samen luisteren en/of (mee)zingen. Achterin de Samenleesbijbel vind je de bladmuziek. 

Steun de EO voor €5 per maand

Én ontvang de Samenleesbijbel

Wij vertellen graag over God die van je houdt, niet om wat je doet maar om wie je bent. Door ons te steunen met een bedrag van €5 per maand, help jij ons dit verder te verspreiden. Jouw steun maakt evenementen zoals de EO-jongerendag en Nederland Zingt dag zingt mogelijk. 

Het christelijke geluid laten horen gaat niet vanzelf. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig.

Word EO-donateur