Fondsenwerving

EO-lidmaatschap en gift

Naast de mogelijkheid om lid te worden van de Evangelische Omroep, kun je ons ook steunen met een (periodieke) gift. Giften zijn de laatste paar jaren erg belangrijk geworden voor ons vanwege de strenge bezuinigingen op de publieke omroepen. De EO krijgt maar een beperkt bedrag aan subsidie, waardoor jouw steun nodig is om missionaire radio- en televisieprogramma's te blijven maken.

Wat doen wij met jouw geld?
Met jouw financiële steun maak je het mogelijk dat de EO verhalen kan blijven vertellen over geloven en het leven van Jezus. Dankzij fondsenwerving kunnen wij programma's maken en evenementen organiseren waar we geen subsidie voor krijgen, zoals de Nederland Zingt-dag en de EO-Jongerendag.

Aftrekbaar voor de belasting
De EO is erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Dat maakt dat een gift aan de EO aftrekbaar is voor de belasting. Dat geldt ook voor jouw lidmaatschapsgeld.
Voor je belastingaangifte kun je je bankafschrift gebruiken.

Steun de EO!
De EO is de enige Nederlandse omroep die het evangelie van Jezus Christus centraal stelt. En een christelijk geluid moet blijven klinken! Daarmee is onze omroep onmisbaar, in de woelige radio- en televisiewereld.

Wil je ons ook steunen met een gift? Of ben je al lid, en wil je ons extra steunen met een gift? Dat kan via deze pagina. Mede dankzij jouw steun kunnen wij ons werk voort zetten.