EO & Ondernemers

Bouw mee aan verhalen die raken, levens veranderen, en in beweging brengen om in liefde met elkaar te leven. Bouw mee aan een hoopvolle samenleving!

Dit doen we!
Wij geloven in Gods liefde voor iedereen en de kracht van het Evangelie. Dat geloof delen we in verhalen van échte mensen over het échte leven. Inspirerende verhalen die raken, prikkelen en bewegen om in liefde met elkaar te leven. Verhalen die gaan over het geloof en over levensvragen. Maar ook over belangrijke thema’s in het publieke debat. Die ertoe doen, onthouden worden en die mensen inspireren. Zo bouwen we mee aan een hoopvolle samenleving!

Doe mee!
Als EO willen we in de publieke ruimte onderscheidend blijven met onze identiteit en missie. Daarom zijn we op zoek naar samenwerkingen met ondernemers. Ondernemers die kijken naar de wereld van morgen en kansen zien om samen verder te bouwen aan een hoopvolle samenleving.

Sluit je daarom aan bij ons zakelijk platform. Je wordt actief betrokken bij onze projecten. Je ontvangt uitnodigingen voor netwerkevenementen & inspirerende bijeenkomsten. We verbinden je zo met andere ondernemers en initiatieven rondom thema’s als recht doen, samen geloven en echte relaties. Samen delen we het verhaal van Gods liefde voor iedereen met ruim 17 miljoen mensen.

Ik doe mee

Met een zakelijk lidmaatschap:
• Krijg je uitnodigingen voor speciale evenementen zoals inspiratiesessies en EO-activiteiten waar je volop kunt netwerken.
• Ontvang je de ‘EO & Ondernemers’ nieuwsbrief waarin we je inhoudelijk en actief betrekken bij onze projecten.
• Vertel je het verhaal mee van Gods liefde voor iedereen.
• Bouw je mee aan een hoopvolle samenleving.

Wat is jouw investering?
Jouw investering bedraagt € 300 p.j./ € 25 p.m.
Dit is fiscaal aftrekbaar.

Vul je gegevens hier in of neem direct contact op met Wilma Hiller, Relatiemanager. Zij helpt je graag!