EO-lidmaatschap opzeggen

Bedankt voor jouw steun!

De EO is er voor jou, maar bovenal door jou. We willen je bedanken voor de tijd dat je bij ons was. Als lid heb jij programma’s en evenementen mogelijk gemaakt waarin we iets kunnen laten zien en horen van Gods liefde voor iedereen. Dankjewel hiervoor, namens alle afdelingen van de EO.

Opzeggen

We vinden het jammer dat je het EO-lidmaatschap wilt opzeggen. Hopelijk mogen we je ooit weer verwelkomen. Je kan eenvoudig opzeggen via een van de onderstaande opties:

  • Je kan via dit formulier je opzegging aan ons doorgeven. 
  • Bel ons klantencontactcentrum: 035-2210022

Als je nog twijfelt

Mogen we je dan nog kort toelichten waarom jij voor ons onmisbaar bent?

  1. Dankzij onze leden laten we aan de NPO én de maatschappij zien dat de boodschap over Gods liefde en Jezus daden breed gedragen wordt door een grote groep mensen. Alleen zo kunnen we er zijn voor mensen die in hun leven zoekende zijn. 
  2. Jouw financiële steun door lid te zijn, maakt programma’s mogelijk als De Verandering, Adieu God en Zie je Zondag. Dat geldt ook voor evenementen als de Nederland Zingt Dag, The Passion en de EO-jongerendag.
  3. Elk lid telt. Wat je ook gelooft, waar je ook vandaan komt, jouw support helpt ons om onze missie uit te dragen die voor iedereen verstaanbaar en begrijpelijk is. Elk geluid is daarbij nodig. Lees hier alles over onze missie en visie.

Ontvang ik voordelen als lid?

  • Je krijgt toegang tot en korting op exclusieve EO-evenementen.
  • Je bent van harte welkom tijdens programma’s speciaal voor onze leden.
  • Je hebt jaarlijks de mogelijkheid om gratis de EO-kalender aan te vragen.

Blijf op de hoogte

Je kan altijd betrokken blijven bij wat de EO doet, door je hier in te schrijven voor het gratis online EO Magazine. Blijf ons vooral ook volgen via Social Media. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe programma’s, evenementen, nieuwtjes en inspiratie.