Het Evangelie in de media

De EO is overtuigd van Gods liefde voor iedereen. Wij zoeken telkens naar kansen om verhalen te vertellen over God en het volgen van Jezus.
Dit Christelijke geluid in de media brengen doen we met jouw hulp. Door lid te worden van de EO zorgen we samen voor het Christelijk geluid in de Nederlandse media. Hoe? Door onder andere evenementen zoals de Nederland Zingt dag en de EO-Jongerendag.

The Passion - Jezus' offer voor iedereen

Als EO hebben we tien jaar lang met ontzettend veel liefde en passie The Passion georganiseerd. Het evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers en miljoenen kijkers via TV en internet. We zijn als EO dankbaar dat we dit levensreddende verhaal aan miljoenen mensen in Nederland hebben mogen vertellen.  

Evenementen zoals The Passion, maar ook de Nederland Zingt dag en de EO-Jongerendag worden mede mogelijk gemaakt dankzij onze leden en donateurs. Als we EO vinden we het belangrijk om innovatief te blijven en zoeken we altijd naar nieuwe manieren om Nederland te vertellen over Jezus. Nu we afscheid hebben genomen van The Passion komt er ruimte voor een hoop nieuwe mooie evenementen en programma’s waaraan jij kan bijdragen.

Nederland Zingt - Geestelijke liederen voor iedereen

Nederland ZingtNederland Zingt staat voor de mooiste geestelijke liederen van koor- en samenzang. Wekelijks worden er opnames gemaakt in verschillende kerken in Nederland. Jaarlijks vindt het evenement de Nederland Zingt Dag plaats, waar tienduizend mensen op af komen om te genieten van de muziek en zelf mee te zingen.

"Wat een liefde en troost mogen we telkens weer uit deze liederen ontvangen. God is groot!"
- Hans (Vrienden van Nederland Zingt liefhebber)

Muziek verbindt. Nederland Zingt brengt mensen uit allerlei (kerkelijke) hoeken samen rondom muziek ter ere van God. Nederland Zingt wordt ook mede mogelijk gemaakt dankzij onze leden en donateurs.

EO-Jongerendag - Aanbidding voor God

EO-JongerendagDe EO-Jongerendag is een jaarlijks evenement voor christelijke jongeren. We willen jongeren een veilige plek geven waar ze samen met andere christelijke leeftijdsgenoten bemoedigd worden. Er treden internationale christelijke artiesten op, er wordt gebeden en er worden toespraken gehouden. Het evenement trekt vele duizenden jongeren.

"Gaaf om met zoveel jonge mensen van mijn leeftijd God te zoeken en te aanbidden."
- Marieke (16 jaar en bezoeker EO-Jongerendag )

Ook de EO-Jongerendag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze leden en donateurs.

Word lid van de EO

Wil je de EO steunen en het christelijk geluid in de media houden? Word dan lid van de EO:

Ja, ik word lid