Het Evangelie in de media

De EO is overtuigd van Gods liefde voor iedereen. Wij zoeken telkens naar kansen om verhalen te vertellen over God en het volgen van Jezus.
Dit Christelijke geluid in de media brengen doen we met jouw hulp. Door lid te worden van de EO zorgen we samen voor het Christelijk geluid in de Nederlandse media. Hoe? Door onder andere The Passion, Nederland Zingt en de EO Jongerendag.

The Passion - Jezus' offer voor iedereen

The PassionThe Passion vertelt op een eigentijdse manier over de laatste uren van Jezus' leven, lijden en opstanding. We zijn als EO dankbaar dat we dit levensreddende verhaal aan miljoenen mensen in Nederland mogen vertellen. Het is ontroerend mooi om van mensen te mogen horen hoe God via dit programma hun harten heeft aangeraakt.

"Ik kan het niet ontkennen: God heeft tot mij gesproken door The Passion."
- Kelvin (werd christen na het kijken van 'The Passion')

Het evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers en miljoenen kijkers via TV en internet. The Passion wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze leden en donateurs.

Nederland Zingt - Geestelijke liederen voor iedereen

Nederland ZingtNederland Zingt staat voor de mooiste geestelijke liederen van koor- en samenzang. Wekelijks worden er opnames gemaakt in verschillende kerken in Nederland. Jaarlijks vindt het evenement de Nederland Zingt Dag plaats, waar tienduizend mensen op af komen om te genieten van de muziek en zelf mee te zingen.

"Wat een liefde en troost mogen we telkens weer uit deze liederen ontvangen. God is groot!"
- Hans (Vrienden van Nederland Zingt liefhebber)

Muziek verbindt. Nederland Zingt brengt mensen uit allerlei (kerkelijke) hoeken samen rondom muziek ter ere van God. Nederland Zingt wordt ook mede mogelijk gemaakt dankzij onze leden en donateurs.

EO-Jongerendag - Aanbidding voor God

EO-JongerendagDe EO-Jongerendag is een jaarlijks evenement voor christelijke jongeren. We willen jongeren een veilige plek geven waar ze samen met andere christelijke leeftijdsgenoten bemoedigd worden. Er treden internationale christelijke artiesten op, er wordt gebeden en er worden toespraken gehouden. Het evenement trekt vele duizenden jongeren.

"Gaaf om met zoveel jonge mensen van mijn leeftijd God te zoeken en te aanbidden."
- Marieke (16 jaar en bezoeker EO-Jongerendag )

Ook de EO-Jongerendag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze leden en donateurs.

Word lid van de EO

Wil je de EO steunen en het christelijk geluid in de media houden? Word dan lid van de EO:

Ja, ik word lid