Stap in als vriend!

Markante spoorlijnen, prachtige uitzichten en adembenemende locaties. Rail Away is hét EO-programma dat je laat genieten van de rust van een prachtige treinreis met een unieke bestemming. En dat vanaf je eigen bank.  

We kunnen dit soort programma’s alleen blijven maken dankzij onze vrienden en donateurs. Dus ben jij fan van dit programma? Word dan nu vriend van Rail Away en steun daarmee de EO. Dat kan al vanaf €5,- per maand of met een eenmalige afschrijving van €60,- per jaar. 

Vriendenvoordelen

  • Je ontvangt vier keer per jaar de Rail Away nieuwsbrief met vooruitblikken op komende        afleveringen, extra beelden en interessante achtergrondverhalen
  • Exclusief toegang tot Rail Away evenementen
  • 20% korting op kaartjes bij het Spoorwegmuseum (max. 4 kaartjes per bestelling) 
  • Een mooi welkomstcadeau naar keuze met een maximale waarde van €34,95
  • Een EO lidmaatschap incl. ledenvoordelen

Stap in en reis samen met ons door inspirerende landschappen.

Ook kun je ervoor kiezen om vriend te worden van Rail Away voor een bijdrage van €18,- per jaar. Dan ontvang je zowel de nieuwsbrief 4x per jaar als exclusieve toegang tot Rail away evenementen.

Rail Away_premium_Stoomtreinen_jun2021_geroteerd

Word Vriend

Steun de EO

Ben jij fan van dit programma? Steun ons dan maandelijks of jaarlijks en maak de nieuwe afleveringen van Rail Away mede mogelijk. 

Word Vriend
Rail away logo_productblok

Eenmalige gift

Steun Rail Away

Geniet jij ook zo van Rail Away? Je kunt ons eenmalig steunen. Doormiddel van een gift steun jij de EO en daarmee programma’s als Rail Away.

Eenmalige gift