De Evangelische Omroep

Mediabedrijf met een missie

De EO is de enige Nederlandse omroep die het evangelie van Jezus Christus centraal stelt. Daarmee is deze omroep voor honderdduizenden mensen een betrouwbaar baken in een vaak woelige radio- en televisiewereld.

De EO is meer dan een omroep

Naast een programmering als omroep met een onmiskenbaar christelijke signatuur, organiseert de EO grote christelijke evenementen zoals de EO-Jongerendag, Nederland Zingt-dag en gezinsactiviteiten. Jaarlijks bellen duizenden mensen de afdeling Nazorg van de EO voor hulp bij vragen of problemen.

Geen subsidie voor missionaire programma's

De EO krijgt maar een beperkt bedrag aan subsidie, waardoor uw steun nodig is om missionaire radio- en televisieprogramma's zoals 'De Verandering' en 'Nederland Zingt op Zondag' mogelijk te maken. Uw bijdrage wordt ook gebruikt voor het bijzondere werk van de afdeling Nazorg en evenementen zoals de EO-Jongerendag.

De EO: omroep met een missie

De EO is veel meer dan een omroep. Het is een brede, christelijke beweging die kerkmuren overstijgt en die uniek is in Nederland en in de wereld! De achterban van de omroep EO is net zo breed als het kerkelijke leven in ons land. Word daarom ook lid!

Kies voor de EO!

Mirjam Bouwman"Het mooie van de EO is dat christenen uit allerlei kerken en gemeentes elkaar ontmoeten. We zijn allemaal anders, maar weten ons verbonden in de missie van de EO. Steun de EO door ook lid te worden!"

Mirjam Bouwman, presentatrice van o.a. Nederland Zingt Dag