Boek Moderne Profeten: Ware Woorden

€26,99 + €2,95 verzendkosten
  • Verzenden Levertijd 3-5 werkdagen.
  • Steun de EO Steun de EO met deze aankoop.
  • Retourzending Scroll naar beneden voor meer info. 

Net als bij het eerste seizoen van Moderne Profeten, is ook bij de serie 'Ware Woorden' een boek gemaakt. Om door te lezen, denken en praten over het leven van de negen moderne profeten en wat zij ons en onze tijd te zeggen hebben.

Waarheid is actueel. Post-truth en fake-news knagen aan ons. Wie liegt en wie niet? En hoe groot is mijn eigen beeld van de waarheid? Profeten zijn waarheid op het spoor. Ze zien iets en ze zeggen het. Het is vaak ongemakkelijk, het is meestal scherp, maar het is altijd 'goed bedoeld'. Zij spreken omdat ze willen bewaken wat goed is, omdat ze willen tegenspreken wat mensen en samenlevingen geen goed doet.
In deel 2 van 'Moderne profeten' maken we opnieuw negen portretten van intrigerende mensen. We laten zien waarom ze zo gedreven waren en wat ze ontdekten. Het zal steeds om waarheid draaien, maar telkens anders, en met verschillende accenten. Steeds zal ook blijken hoe hun christelijke traditie ons kan helpen 'in waarheid te leven'.

De profeten van dit seizoen: Henri Nouwen, Arvo Pärt, Majoor Bosshardt, Paul Kingsnorth, Václav Havel, Søren Kierkegaard, Tim Keller, Tish Warren, Perpetua en Felicia.

Taal: Nederlands

Verschijningsdatum: augustus 2023

Auteur: Kees van Ekris

ISBN: 9789460050695

Hardcover, 176 pagina's, met illustraties

Verzendkosten BE/DU: € 4,95

Moderne Profeten Ware Woorden Ledenvoordeelbanner (1)

Boek Moderne Profeten: Ware Woorden

€26,99 + €2,95 verzendkosten
Klik & bestel