Doe een ticket voor EO-Jongerendag cadeau!

€12,5 + €2,95 verzendkosten
  • Verzenden Voor dinsdag besteld, dezelfde week in huis.
  • Steun de EO Steun EO BEAM met deze aankoop
  • Retourzending Scroll naar beneden voor meer info. Verzendkosten: € 2,95 in NL, in BE/DU € 4,95

Dit cadeauticket kun je iemand cadeau geven in de decembermaand. Het is de eerste kans om een ticket voor de EOJD te scoren en cadeau te doen.

Wie verras jij dit jaar met een origineel cadeau: een papieren ticket in luxe verpakking voor de EO-Jongerendag 2019. Geef jij met Sinterklaas of kerst één van de allereerste tickets cadeau? Wees er snel bij, want er zijn er maar 250!

Dit cadeau bestaat uit een papieren ticket met unieke code in een leuke cadeauverpakking. Met dit cadeau heb je een van de allereerst tickets van EO-Jongerendag in handen. Na verzilvering heb je toegang tot de 45e editie van de EO-Jongerendag op zaterdag 25 mei Rotterdam Ahoy. Let goed op dat je in januari dus even je ticket verzilvert en zet natuurlijk 25 mei in je agenda. Bij het verzilveren heb je de unieke code nodig die op je kaart staat. Alleen met deze code kun je gratis een kaartje voor de EO-Jongerendag bestellen en heb je keuze uit veld- of tribunekaart.

We hebben slechts 250 cadeaukaarten beschikbaar, dus op = op!
Wil je een ticket maar ben je net te laat met bestellen? Vanaf 25 januari 2019 start de verkoop van de EO-Jongerendag 2019.

Banner ticket EOJD.png

Doe een ticket voor EO-Jongerendag cadeau!

€12,5 + €2,95 verzendkosten
Klik & bestel