Boek De laatste getuigen

€29,95 + €2,95 verzendkosten
  • Verzenden Levertijd 3-5 werkdagen.
  • Steun de EO Steun de EO met deze aankoop.
  • Retourzending Scroll naar beneden voor meer info. 

Boek De Laatste getuigen. Vijftien ouderen over de oorlog die hun leven stempelde

Visie komt met een zelfgeschreven boek met 15 unieke en krachtige verhalen over personen die de Tweede Wereldoorlog zelf hebben meegemaakt. Hoe was het om als kind of tiener op te groeien in de lange jaren van Holland onder het hakenkruis? In dit luxe uitgevoerde boek vertellen vijftien laatste getuigen over hun leven tussen 1940 en 1945.

Vaak verbluffend gedetailleerd halen zij herinneringen op aan hongertochten, kou, bombardementen, evacuaties, Jodenvervolging en verzet. Maar ze vertellen ook hoe het gewone leven min of meer doorging, ondanks de woelingen van de oorlog. En hoe zij de langverwachte bevrijding hebben beleefd. Verhalen van gewone mensen in ongewone omstandigheden, verrijkt met boeiende achtergrondinformatie over allerlei facetten van de oorlog in Nederland.

Dit boek vol persoonlijke oorlogsherinneringen opent een fascinerend venster op ons verleden. Visie redacteuren werkten samen met externe schrijvers aan de interviews en verbindende verhalen. Elke laatste getuige wordt prachtig geportretteerd door meesterfotograaf Ruben Timman.

Productspecificaties
Taal:
 Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Verschijningsdatum: april 2020
Aantal pagina's: 176 pagina's
Auteur: Gert-Jan Schaap, Mirjam Hollebrandse en Reinald Molenaar, Sjoerd Wielenga
Uitgever: Royal Jongbloed
ISBN: 9789033802201

Verzendkosten BE/DU: € 4,95

Boek De Laatste Getuigen Banner Verkoop 400X400

Boek De laatste getuigen

€29,95 + €2,95 verzendkosten
Klik & bestel