Onderwijs

FilterNet onderwijs is de gespecialiseerde versie van FilterNet voor het onderwijs. Net als normaal FilterNet is het eenvoudig en snel te activeren en biedt het kwaliteit met continue nieuwe filtertechnologieën. U als school heeft de mogelijkheid om te bepalen wat de leerling ziet of juist niet ziet.

''In de mediatheek hebben we toch ook een "filter" voor boeken en tijdschriften? Juist, daarom ook voor internet!''

En misschien wel het belangrijk voor het onderwijs: informatieve en educatieve sites blijven beschikbaar. Er blijft een enorme wereld open, die het werken met internet een ervaring rijker maakt. En daarom zeggen wij: FilterNet, geen beperking maar bewuste keuze!

Praktische informatie FilterNet onderwijs

Dagelijks levert FilterNet centrale updates. U heeft als school dus geen beheer last en FilterNet zal niet ten koste gaan van uw internet snelheid of verbinding.

Prijzen:
Kosten zijn slechts €1,25 per computer per maand (excl. BTW). Wij berekenen geen administratie of aansluitkosten.

Korting:
Heeft uw school of vereniging/stichting meer dan 250 computers? Dan komt u in aanmerking voor korting. Daarnaast kunnen we ook een (extra) korting geven bij een langlopend contract (3 of 5 jaar). De korting kan oplopen tot 40%. Neem hiervoor contact met ons op via 0182-586515. 

Gratis proefabonnement
Neem de proef op de som. Honderden scholen zijn u inmiddels voorgegaan; daarmee zijn we voor scholen de grootste aanbieder van gefilterd internet in Nederland. Wilt u vrijblijvend een proefabonnement afsluiten of ervaringen horen van huidige abonnees? Laat het ons weten via info@filternetonderwijs.nl of neem contact met ons op via 0182-586515.

- ACTIE -

Korting voor contracten met meerdere scholen!
Voor (mantel)contracten met meerdere scholen tegelijk is een korting mogelijk die kan oplopen tot 50%. Neem hiervoor contact met ons op via 0182-586515.

Algemene voorwaarden Filternet Onderwijs