Ben jij of ken jij iemand met interesse voor de Bijbel? Vraag dan het boekje Hey Bijbel aan voor €2,95. Het boekje Hey Bijbel geeft een korte en hedendaagse introductie op het meest gelezen boek ter wereld. Wat staat erin? Waar gaat de Bijbel over? Waarom vinden christenen de Bijbel belangrijk? Wanneer en hoe heb je wat aan de Bijbel?

Over het boekje:

  • Hey Bijbel is gericht op mensen die de Bijbel niet (goed) kennen.
  • Hey Bijbel bevat korte verhalen, weetjes en achtergrondinformatie.
  • Hey Bijbel is aantrekkelijk geschreven en bevat veel beelden.
  • Hey Bijbel probeert op een neutrale manier de verhalen en hoofdlijnen uit de Bijbel uiteen te zetten.
  • Hey Bijbel wil niet evangeliseren maar informeren en interesseren.

 

Bestel het boekje Hey Bijbel voor jezelf of geef 'm weg!

Ken je iemand met interesse voor de Bijbel? Bestel een exemplaar voor jezelf of geef 'm weg. Samen vertellen we dit verhaal.

1-stuk-opensans.jpg

Hey Bijbel - 1 exemplaar

Prijs: €2,95

Ben jij of ken jij iemand met interesse voor het meest gelezen boek ter wereld? Het boekje Hey Bijbel geeft een korte en hedendaagse introductie op de Bijbel. Bestel een exemplaar voor jezelf of geef 'm weg.

Direct aanvragen
4-stuks-opensans.jpg

Hey Bijbel - 4 exemplaren

Prijs: €10,00

Ken jij iemand met interesse voor de Bijbel? Het boekje Hey Bijbel geeft een korte en hedendaagse introductie op het meest gelezen boek ter wereld. Bestel vier exemplaren en geef ze weg!

Direct aanvragen
10-stuks-opensans.jpg

Hey Bijbel - 10 exemplaren

Prijs: €25

Ken jij mensen met interesse voor de Bijbel? Het boekje Hey Bijbel geeft een korte en hedendaagse introductie op het meest gelezen boek ter wereld. Bestel nu tien exemplaren en geef ze weg!

Direct aanvragen
20-stuks-opensans.jpg

Hey Bijbel - 20 exemplaren

Prijs: €50

Ken jij een grote groep mensen met interesse voor de Bijbel? Het boekje Hey Bijbel geeft een korte en hedendaagse introductie op het meest gelezen boek ter wereld. Bestel twintig exemplaren en geef ze weg!

Direct aanvragen