Voor jou

Het lijkt bijna onvoorstelbaar. Een staande ovatie zonder dat je eerst iets hebt gepresteerd. Want niet wat je dóet, maar wie je bént is een applaus waard. Het is een unieke boodschap in deze tijd: God houdt van je om wie je bent. Dat mag iedereen horen! 

Jezus beweegt hemel en aarde voor jou!

 

Door jou

Spreekt het je aan dat wie je bént belangrijker is dan wat je dóet? Word dan lid of donateur van de EO voor een christelijk geluid in de media. Of help met een eenmalige gift dit verhaal verder te vertellen. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen!

eo_logo_zwart_-compressor.jpg

Word EO-lid

Voor maar €18 per jaar steun je het werk van de EO

Door jouw lidmaatschap maken we het samen mogelijk dat de EO verhalen over Gods liefde en onze liefde voor Jezus kunnen blijven vertellen, bijvoorbeeld in programma's als De Verandering en op evenementen.

Word lid
Cadeaus.png

Word EO-donateur vanaf €3 per maand

En kies je welkomstcadeau

Steun de EO vanaf €3 per maand en kies een mooi welkomstcadeau, zoals de DVD The Shack of het boek Eindelijk Thuis. Door jouw steun kan de EO over Jezus blijven vertellen op radio, tv en internet én tijdens evenementen als de EO-Jongerendag.

Steun en kies je cadeau
armband-our-father-bruin-smal.jpg

Steun de EO eenmalig

Voor elk bedrag

De EO heeft het afgelopen jaar opnieuw de liefde van Christus over mogen brengen via televisie. En dat willen we blijven doen. Help jij mee?

Bij een gift vanaf €25 ontvangt je de armband 'Our father'.

Doe mee
thepassion2018-wallet-min.jpg

Gratis DVD The Passion 2018

Live vanuit de Bijlmer

Vraag de DVD The Passion 2018 direct gratis aan! The Passion is een unieke muzikale vertelling van het verhaal van Pasen.

Direct aanvragen