Voor jou

Het lijkt bijna onvoorstelbaar. Een staande ovatie zonder dat je eerst hebt gezongen of gewonnen. Niet wat je doet, maar wie je bent is van waarde. Het is een unieke boodschap in het lawaai van deze tijd. Elk mens telt. Dat willen we laten zien in onze programma’s. Zonder voorwaarden heeft God ons lief. Dat mag iedereen horen! 

Jezus beweegt hemel en aarde voor jou!

 

>> Bekijk meer video's

Door jou

Spreekt het je aan dat wie je bent belangrijker is dan wat je doet? En wil je ook meehelpen om deze boodschap verder te vertellen? Steun dan de EO. Word lid of donateur of geef een eenmalige gift. Dan zorg jij er ook voor dat het applaus voor iedereen doorgaat online, op tv en radio. Zo laten we samen zien dat bij God elk mens telt en zijn liefde er is voor iedereen.  

eo_logo_zwart_-compressor.jpg

Word EO-lid

Voor maar €15 per jaar steun je het werk van de EO

Door jouw lidmaatschap maken we het samen mogelijk dat de EO verhalen over Gods liefde en onze liefde voor Jezus kunnen blijven vertellen, bijvoorbeeld in programma's als De Verandering en op evenementen.

Word lid
allecadeaus.jpg

Word EO-donateur vanaf €3 per maand

En kies je welkomstcadeau

Steun de EO vanaf €3 per maand en kies een mooi welkomstcadeau, zoals de DVD The Shack of het boek Eindelijk Thuis. Door jouw steun kan de EO over Jezus blijven vertellen op radio, tv en internet én tijdens evenementen als de EO-Jongerendag.

Word EO-donateur
armband-our-father-bruin-smal.jpg

Steun de EO eenmalig

Voor elk bedrag

De EO heeft het afgelopen jaar opnieuw de liefde van Christus over mogen brengen via televisie. En dat willen we blijven doen. Help jij mee?

Bij een gift vanaf €25 ontvangt je de armband 'Our father'.

Doe mee
applaus-productblok.jpg

Geef het applaus door

Met persoonlijke boodschap

Jij bent bijzonder niet om wat je doet maar om wie je bent. Geef daarom een ander ook applaus om wie hij of zij voor je is. Stuur een video met jouw persoonlijke boodschap

Applaus sturen