Beweeg mee met 500 jaar protestantisme

500 jaar geleden bewoog Maarten Luther de kerk in Nederland. Als EO mogen we al 50 jaar meegaan in die beweging. Sindsdien vertellen we verhalen waarin geloof altijd dichtbij is, hoop nooit ver weg. Steeds weer gaat het over liefde. Gods liefde en onze liefde voor Jezus. En dit blijven we doen.

Maar dat kan alleen samen! Samen met u kunnen we verhalen blijven delen over de liefde van Jezus. Wilt u ons helpen?

Steun de EO met uw gift
Help mee!

 

Kies je cadeau

Help ons het verhaal van Jezus te blijven delen

samenleesbijbel.png

Speciale Jubileumactie

Word donateur voor €4 p.m. en ontvang de Samenleesbijbel

De Samenleesbijbel is de nieuwe bijbel voor gezinnen. Het is de Bijbel in gewone taal, maar dan met veel extra's. Zoals 500 pagina's materiaal voor kinderen van 8-12 jaar, een cd met 40 liedjes en heel veel illustraties en kaarten. 

Word EO-donateur
eo-50-jaar-premiums.png

Word EO-donateur vanaf €2 per maand

En kies uw welkomstcadeau

Steun de EO vanaf €2 per maand en kies een mooi welkomstcadeau. Door uw steun kan de EO over Jezus blijven vertellen op radio, tv en internet. Maar ook tijdens evenementen als de EO-Jongerendag en de Nederland Zingt dag.

Word EO-Donateur
EO-50-jaar-logo (1).png

Word EO-lid

Voor maar €15 per jaar steunt u het werk van de EO

Door uw lidmaatschap maken we samen mogelijk dat de EO verhalen over Gods liefde en onze liefde voor Jezus kunnen blijven vertellen, bijvoorbeeld in programma's als De Verandering en op evenementen als de EO-Jongerendag.

Word lid
in-holland-staat-een-kerk-cd.png

Gratis CD 'In Holland staat een kerk'

Ter ere van de muzikale TV-special

De CD is speciaal opgenomen ter ere van de muzikale TV-special 'In Holland Staat een Kerk'. Vraag gratis de CD aan met de unieke bijdrage van Stef Bos, Leona Philippo en het Radio Filharmonisch Orkest. Met o.a. 'Toen was geloof heel gewoon'.

Gratis CD aanvragen