De Evangelische Omroep is 50 jaar!

Al 50 jaar vertellen we de mensen verhalen waarin geloof altijd dichtbij is, hoop nooit ver weg. Steeds weer gaat het over liefde. Gods liefde en onze liefde voor Jezus. En dit blijven we doen.

Maar dat kan alleen samen! Samen met u kunnen we verhalen blijven delen over de liefde van Jezus. Wilt u ons helpen?  

Steun de EO met uw gift
En deel het verhaal!

 

EO 50 jaar acties

Help ons het verhaal van Jezus te blijven delen

Samenleesbijbel

Speciale Jubileumactie

Word donateur voor €4 p.m. en ontvang de Samenleesbijbel

De Samenleesbijbel is de nieuwe bijbel voor gezinnen. Het is de Bijbel in gewone taal, maar dan met veel extra's. Zoals 500 pagina's materiaal voor kinderen van 8-12 jaar, een cd met 40 liedjes en heel veel illustraties en kaarten. 

Word EO-donateur
Eo 50 Jaar Premiums

Word EO-donateur vanaf €2 per maand

En kies uw welkomstcadeau

Steun de EO vanaf €2 per maand en kies een mooi welkomstcadeau. Door uw steun kan de EO over Jezus blijven vertellen op radio, tv en internet. Maar ook tijdens evenementen als de EO-Jongerendag en de Nederland Zingt dag.

Word EO-Donateur
EO 50 Jaar Logo

Word EO-lid

Voor maar €15 per jaar steunt u het werk van de EO

Door uw lidmaatschap maken we samen mogelijk dat de EO verhalen over Gods liefde en onze liefde voor Jezus kunnen blijven vertellen, bijvoorbeeld in programma's als De Verandering en op evenementen als de EO-Jongerendag.

Word lid
Jubileum Cd

Gratis EO Jubileum CD

Vier het jubileum met ons mee

De EO bestaat 50 jaar en daarom delen we graag uit. Vraag de gratis CD aan met 7 welbekende christelijke liederen in een nieuw jasje gestoken door o.a. Dwight Dissels, Pearl Joan, Michael W. Smith, Sela en Kees Kraayenoord.

Gratis CD aanvragen