Fondsenwerving

EO-lidmaatschap en gift

Naast de mogelijkheid om lid te worden van de Evangelische Omroep, kunt u ons ook steunen met een (periodieke) gift. Giften zijn de laatste paar jaren erg belangrijk geworden voor ons vanwege de strenge bezuinigingen op de publieke omroepen. De EO krijgt maar een beperkt bedrag aan subsidie, waardoor uw steun nodig is om missionaire radio- en televisieprogramma's te blijven maken.

Wat doen wij met uw geld?
Met uw financiële steun maakt u het mogelijk dat de EO verhalen kan blijven vertellen over geloven en het leven van Jezus. Dankzij fondsenwerving kunnen wij programma's maken en evenementen organiseren waar we geen subsidie voor krijgen, zoals The Passion, Nederland Zingt-dag en de EO-Jongerendag.

Aftrekbaar voor de belasting
De EO is erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Dat maakt dat een gift aan de EO aftrekbaar is voor de belasting. Dat geldt ook voor uw lidmaatschapsgeld.
Voor uw belastingaangifte kunt u uw bankafschrift gebruiken.

Steun de EO!
De EO is de enige Nederlandse omroep die het evangelie van Jezus Christus centraal stelt. En een christelijk geluid moet blijven klinken! Daarmee is onze omroep onmisbaar, in de woelige radio- en televisiewereld.

Wilt u ons ook steunen met een gift? Of bent u al lid, en wilt u ons extra steunen met een gift? Dat kan via deze pagina. Mede dankzij uw steun kunnen wij ons werk voort zetten.