Sarah Young - Ik ben altijd bij je

Vreugde vinden in Gods aanwezigheid

'Ik ben altijd bij je' is het nieuwste boek van Sarah Young, schrijfster van 'Dicht bij Jezus'. Met dit boek wilt Young de lezer ervan doordringen dat God altijd bij je is. In goede en slechte dagen.

Ik ben altijd bij je

God heeft belooft elke dag bij je te zijn, op goede en op slechte dagen. In haar nieuwste boek 'Ik ben altijd bij je' bemoedigt Young de lezer om elke dag Zijn nabijheid te zoeken en te ervaren. Want dat zal je blijdschap vergroten en je relatie met Jezus versterken. Net als haar vorige boek 'Dicht bij Jezus' is dit een bijbels dagboek.

Over Sarah Young

Sarah Young is vooral bekend geworden door haar dagboek 'Dicht bij Jezus' (oorspronkelijke titel: Jesus Calling). Miljoenen mensen hebben haar boek gelezen en daardoor geleerd om stil te worden voor Gods aangezicht en te luisteren naar Zijn stem.
De boeken van Young zijn vooral persoonlijke reflecties van haar dagelijkse stille tijd van bijbellezen, bidden en schrijven.

Boek Sarah Young gratis bij Eva jaarabonnement

Ben jij fan van de boeken van Sarah Young en lees jij graag Eva magazine? Neem dan nu een jaarabonnement op Eva - het grootste christelijke magazine voor vrouwen - en ontvang het boek 'Ik ben altijd bij je' gratis.

Direct aanvragen
Eva magazine + boek Sarah Young