Over Eva

Eva-magazine is hét tijdschrift voor vrouwen die zoeken naar diepgang en verbinding. In elk nummer lees je inspirerende artikelen over geloof, relaties en psychologie, columns en persoonlijke levensverhalen die raken. Je mist daarnaast niets op het gebied van lifestyle, boeken en uittips.

Wie is Eva?

Eva helpt jou als christelijke vrouw om volop in het leven van alledag te staan. Als redactie bespreken we alle onderwerpen die voor jou relevant zijn wanneer je verdieping zoekt in je relatie met God, in het volgen van Jezus en in je persoonlijke ontwikkeling. Eva is een platform (magazine, website, socials en events) voor alle vrouwen die zich aangetrokken voelen tot het christelijk geloof: Eva brengt samen, verenigt, troost, ontspant en biedt een luisterend oor.

OP REIS LANGS DE ‘IK BEN’-UITSPRAKEN VAN JEZUS

‘Ik ben ... omarm jezelf in relatie tot God en de ander’: dat is het nieuwe jaarthema van Eva. Ben jij helemaal jezelf? Zoals je bedoeld bent? Het komende jaar vormen de zeven 'Ik ben'-uitspraken van Jezus uit het Johannesevangelie de basis. Wat zegt Jezus over wie Hij is? En wat betekent dat voor wie jij bent? Ga je het komende jaar met ons mee op reis langs deze uitspraken?

Zeven vrouwen gingen je al een stukje voor. In een ontroerende campagnevideo vertellen drie van hen hun persoonlijke ‘Ik ben’-verhaal. Bij elke Eva die op de mat valt, verschijnt op onze website een nieuwe video. Steeds met een persoonlijk verhaal van een vrouw zoals jij en ik. Benieuwd naar de verhalen? Bekijk ze op eva.eo.nl/ikben.

Word Eva-abonnee

Word nu Eva-abonnee vanaf €49,95 €44,95 en ontvang 6x Eva bij jou thuis op de mat.

Als abonnee profiteer je van nog meer voordelen:

  • 6x per jaar het extra dikke Eva-magazine als eerste op de mat
  • Standaard 25% korting op Eva’s online trainingen (nieuw!)
  • Altijd korting op de toegangsprijs voor Eva-evenementen
  • 6x per jaar de speciale nieuwsbrief voor abonnees met exclusieve verhalen, acties en aanbiedingen
  • Wekelijkse Eva-nieuwsbrief met o.a. de laatste nieuwtjes, interviews en informatie over Eva-evenementen

Kies je abonnement