Kefah Allush - De munt van Judea

'De munt van Judea' is het eerste boek van Kefah Allush. In deze spannende thriller neemt hij je mee in een spannend avontuur met historische weetjes.

De munt van Judea

Dit spannende avontuur draait om Gabriel Davids die een mysterieus e-mailbericht krijgt dat verwijst naar zijn Palestijnse vader, die dertig jaar geleden spoorloos verdwenen is. De e-mail is afkomstig van een antiquair uit Jeruzalem. Davids wordt dringend uitgenodigd het pakketje daar in bezit te komen nemen. Hij besluit na weerzin om toch het vliegtuig op te stappen en reist af naar de heiligste stad ter wereld. Daar komt hij in het bezit van een zeldzame en zeer kostbare oude Joodse munt en ontmoet hij een prachtige vrouw. Hij beland in een levensgevaarlijke zoektocht naar zijn verloren vader. De verdwijning van zijn vader blijkt te maken te hebben met machtige krachten die er alles aan doen om hun positie veilig te stellen. Hoe kwam zijn vader aan deze munt? Waarom doen deze onbekenden er alles aan om deze munt te bemachtigen?

Over Kefah Allush

Kefah Allush is presentator bij de Evangelische Omroep. Voor zijn werk reist hij veel en is is expert in het Midden Oosten. Hij presenteert onder andere De Kist, Jezus van Nazareth, De Kruisvaarder en de Sultan en Van Atlas naar Arabië.

Boek Kefah Allush gratis bij Eva jaarabonnement

Wil jij deze spannende thriller graag hebben en lees jij graag Eva magazine? Neem dan nu een jaarabonnement op Eva - het grootste christelijke magazine voor vrouwen - en ontvang het boek 'De munt van Judea' gratis.

Direct aanvragen
Eva magazine + boek Kefah Allush