Abonnement + cadeau

Kies een welkomstgeschenk

Word nu jaarabonnee van Eva voor €47,50 per jaar én kies een mooi welkomstgeschenk! 
Of geef Eva cadeau en ga samen met een vriendin op weg naar vrijheid.

boek-sarah-young.png

Boek Sarah Young - Ik ben altijd bij je

Gratis bij Eva-jaarabonnement

Sarah Young is een wereldbekende schrijver. Met haar vorige dagboek 'Dicht bij Jezus' heeft ze miljoenen mensen weten te bemoedigen met prachtige woorden, vanuit het perspectief van Jezus zelf. Haar nieuwe dagboek heet 'Ik ben altijd bij je'.

Direct aanvragen
Lauren-Daigle-look-up-child.png

CD Lauren Daigle - Look Up Child

Gratis bij Eva-jaarabonnement

Look Up Child is de nieuwste cd van Lauren Daigle, waarin ze teruggaat naar de onschuld van haar jeugd. De eerste single 'You Say' is bekroond met een Grammy Award en op YouTube al ruim 66 miljoen keer bekeken.

Direct aanvragen
BROWN_Durf-te-leiden_2D-300dpi-compressor.jpg

Boek Durf te leiden

Gratis bij Eva-jaarabonnement

Durf te leiden is het nieuwste boek van Brené Brown, die de afgelopen twintig jaar onderzoek heeft gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven. Durf te leiden gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Direct aanvragen
EVA 10 cover - 2018.jpg

Geef Eva cadeau

Ga samen met een vriendin op weg naar vrijheid!

Met Eva gaan we komend jaar op weg naar vrijheid. Beleef deze reis niet alleen, maar samen met een vriendin. Wil je Eva cadeau geven? Geef dan een jaarabonnement op EvaVraag nu aan!

Direct aanvragen
Sela-God van Leven-Cover.jpg

CD Sela - God van Leven

Gratis bij Eva-jaarabonnement

De nieuwste CD van Sela 'God van leven' bevat nieuwe liederen uit de twee thema's vrede en nieuw leven. Een CD die inspireert om samen te geloven, hoopvol te leven en te aanbidden.

Direct aanvragen
EVA-MET-KORTING.png

Halfjaarabonnement Eva

Nu slechts €15

Kies vandaag nog voor Eva en ontvang een halfjaar Eva magazine voor €15. Je betaalt dan geen €23,95, maar slechts €15! Eva biedt bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden.

Direct aanvragen