Brené Brown - Durf te leiden

Echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Durf te leiden is het nieuwste boek van Brené Brown, die de afgelopen twintig jaar onderzoek heeft gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven. Durf te leiden gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Bestsellerauteur Brené Brown

Brené Brown is onderzoekshoogleraar maatschappelijk werk aan de University of Houston, auteur van verschillende boeken en blogger. Zij is onder andere bekend van het boek 'De moed van imperfectie' en haar TEDxHouston talk over kwetsbaarheid die meer dan 38 miljoen keer is bekeken. Het werk van Brown is meermaals in de Amerikaanse media besproken.

Brené Brown - Durf te leiden

'Als je durft te leiden, hoef je niet te doen alsof je alle antwoorden hebt; je blijft nieuwsgierig en stelt de juiste vragen. Je ziet macht niet als iets om te verzamelen, maar je wilt kennis delen. Je gaat moeilijke gesprekken en situaties niet uit de weg, en je weet dat je kwetsbaar opstellen af en toe nodig is.'

De afgelopen twintig jaar heeft Brené Brown onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven. Ze werkte de afgelopen zeven jaar nauw samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Brown ontdekte dat kleine start-ups en Fortune 50-bedrijven met dezelfde vraag worstelen: 'Hoe ontwikkelen we moediger leiders en hoe verankeren we moed en durf in onze bedrijfscultuur?' Deze vraag beantwoordt ze in haar nieuwste boek 'Durf te leiden' door het combineren van haar onderzoeksresultaten met persoonlijke verhalen en voorbeelden.

De Nederlandse vertaling is in februari 2019 uitgekomen en heeft 320 pagina's. Bekijk hier een inkijkexemplaar van het boek.

Boek Brené Brown gratis bij Eva jaarabonnement

Ben jij fan van de boeken van Brené Brown en lees jij graag Eva magazine? Neem dan nu een jaarabonnement op Eva - het grootste christelijke magazine voor vrouwen - en ontvang het boek 'Durf te leiden' gratis.

Direct aanvragen
Eva magazine + boek Brené Brown