Op deze pagina vind je alle informatie over de artiesten, sprekers en nog veel meer! 

Britt-Nicole.png

Britt Nicole

‘Rising star’ Britt Nicole maakt haar debuut op het podium van de EO-Jongerendag. De goedlachse zangeres daagt ons met haar muziek uit om onszelf te zien zoals God ons ziet. Ongeacht hoe we ons voelen. Je kent de Amerikaanse singer-songwriter ongetwijfeld van haar hit ‘Gold’, die al ruim 23 miljoen keer bekeken is. Het gelijknamige album leverde haar een Grammy-nominatie op. Britt zingt authentieke, catchy nummers die gegarandeerd nog door jouw hoofd dansen als je al lang weer thuis bent. 

Reserveer je kaartje
FK&C.png

for KING & COUNTRY

Na een succesvol optreden in 2016 is for KING & COUNTRY terug op de EO-Jongerendag! De band met broers Joël en Luke Smallbone is één van de grootste christelijke bands in de USA én daarbuiten. De muziek van for KING & COUNTRY kenmerkt zich door prachtige melodieën, bombastische klanken en persoonlijke thema’s waarmee ze jong en oud raken. Het laatst verschenen album RUN WILD. LIVE FREE. LOVE STRONG, met hits als ‘Fix my eyes’ en ‘Shoulders’, leverde de band zelfs een Grammy Award op.

Reserveer je kaartje
Beam-worshipband.png

BEAM Worshipband

Ook dit jaar zijn de vrienden ze weer van de partij: de BEAM-worshipband met onder andere Reyer en Hanne de Vries! Het is knap hoe zij elk jaar weer aanbidding in zo'n groot stadion zo dichtbij kunnen brengen.De bandleden zijn stuk voor stuk talentvolle mensen en staan daar maar met een doel: God groot maken. 

Reserveer je kaartje
Mattredman

Matt Redman (+ Guvna B)

Matt Redman, de zanger van het bekende '10,000 Reasons (Bless the Lord)', maakt zijn opwachting op de EO-Jongerendag 2018! De nummers van de populaire aanbiddingsleider worden in kerken over de hele wereld gezongen. Matt weet hoe het is om voor een stampvol GelreDome te staan: in 2014 was hij ook te zien op het evenement. Dit jaar betreedt Matt het podium met Guvna B, met wie hij onlangs het nummer ‘Gospel Song’ maakte.

Reserveer je kaartje