Geniet van de christelijke tijdschriften van de EO. Bijvoorbeeld Visie, het weekblad met inspirerende artikelen, incl tv-gids, Eva het christelijke magazine speciaal voor de christelijke vrouw en BEAM magazine voor jongeren. Kies voor een van de abonnementen van de magazines of maak eerst kennis door een gratis proefnummer aan te vragen van Eva, Visie of Beam.

 

Tijdschrift abonnementen

Visie waaier okt2020

Visie Magazine

Lid worden van Visie?

Visie wil je als christelijk weekblad helpen om te leven met God. In het wekelijkse Visie Magazine ontvang je hoopvolle en persoonlijke verhalen met de programmagegevens thuis. De vele interviews en artikelen gaan over geloof, media en samenleving. Aangevuld met een complete televisiegids, Bijbelstudies en interessante lezersaanbiedingen. 

Meer informatie
Eva Sticker Compressor

Eva Magazine

Lid worden van Eva?

Eva is het grootste christelijke magazine voor vrouwen in Nederland en verschijnt negen keer per jaar. Eva biedt bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden. Herkenbare geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan.

Meer informatie
BEAM Logo (1)

BEAM Magazine

Lid worden van BEAM?

EO BEAM is hét jongerenmerk van de Evangelische Omroep. BEAM wil via allerlei manieren de liefde van Jezus uitstralen naar iedereen in Nederland! Als BEAM-lid ontvang je vier keer per jaar BEAM Magazine. Een blad vol inspirerende verhalen over relaties, geloof, muziek en lifestyle. En ook: verhalen van andere jongeren, scherpe columns en interessante EO-programma's.

 

 

Meer informatie