Christelijke tijdschriften

Visie, Eva & BEAM

Geniet van de christelijke tijdschriften van de EO. Bijvoorbeeld Visie, het familieblad met inspirerende artikelen, incl tv-gids, Eva speciaal voor de christelijke vrouw en BEAM voor jongeren. Kies voor een van de abonnementen of maak eerst kennis door een gratis proefnummer aan te vragen van Eva, Visie of Beam.

Alle christelijke tijdschriften van de EO:

 

Visie: christelijk tijdschrift voor het hele gezin

Visie - christelijk tijdschrift voor het hele gezinVisie is het christelijke magazine boordevol betrouwbare en praktische informatie over radio, televisie, het geloof en de samenleving. Het is de christelijke gezinsgids met leuke kidspagina's, maar ook interessante artikelen voor mannen en vrouwen. Je krijgt Visie nu al 3 maanden lang wekelijks op de mat voor slechts €15. Bovendien mag je een gratis welkomstcadeau kiezen, zoals een DVD, een CD of een boek!

Direct aanvragen

Eva: christelijk tijdschrift voor vrouwen

Eva magazine inspireert en ondersteunt vrouwen om christen te zijn. Vanuit een positieve insteek biedt Eva iedere maand artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden, zoals geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan.
Kies nu voor
 Eva en ontvang 40% korting of een cadeau!
 

Direct aanvragen


BEAM: christelijk tijdschrift voor jongeren

BEAM Magazine - tijdschrift voor christelijke jongerenAls supporter van BEAM ontvang je vier keer per jaar BEAM, het grootste christelijke jongerenmagazine van Nederland. Het magazine BEAM is het jongerenmagazine van de EO waarin je alles kunt lezen over: muziek, TV en radio, maar ook over geloof, lifestyle, artiesten en andere culturen. Verdiep je in het leven van anderen en vind antwoorden op je vragen.

Direct aanvragen