Christelijke magazines van de EO

Visie, Eva of BEAM

Bij de EO maken wij naast diverse televisieprogramma's ook verschillende christelijke magazines. Geniet van het grootste christelijke weekblad Visie voor het hele gezin, Eva speciaal voor de christelijke vrouw en BEAM voor de christelijke jongeren. Kies voor een van onze abonnementen op Visie, Eva of BEAM of vraag een gratis proefnummer aan.

Christelijke magazines van de EO op een rijtje:

Visie: christelijk magazine wekelijks op de mat

Visie is het christelijke magazine voor het hele gezin. De Visie staat boordevol verhalen over geloven, inspirerende interviews en nieuws over radio en tv. Voor de kinderen zijn er leuke kinderpagina's, maar je vindt in de Visie ook interessante artikelen voor zowel mannen als vrouwen. Je ontvangt de Visie 3 maanden lang voor slechts €15. Daarnaast kun je een welkomstgeschenk bij jouw abonnement uitkiezen. Zo heb je de keuze uit de CD van Sela 'Live in Groningen', De Bijbel Glossy of het Boek Echte Mannen.

Direct aanvragen

Eva: christelijk magazine voor vrouwen

Eva magazine inspireert en ondersteunt vrouwen om christen te zijn. Eva biedt iedere maand bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden. Bijvoorbeeld herkenbare geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken en uitgaan komen aanbod. Je ontvangt Eva magazine al vanaf €44,95 per jaar. Bovendien kun je een welkomstgeschenk bij een abonnement op Eva uitzoeken. Bijvoorbeeld het kookboek Smakelijck Zomer of de CD Kinga Bán 'Uit Liefde'.

Direct aanvragen

BEAM: het christelijke magazine voor jongeren

BEAM magazine is het grootste christelijke jongerenmagazine. Het magazine staat vol verhalen van jongeren, artikelen over het geloof, interviews met artiesten en veel meer. Verdiep je in het leven van anderen en vind antwoorden op je vragen. Het christelijke magazine BEAM is een tof en hip blad in een hip jasje! Je ontvangt BEAM 4x per jaar voor €15. Bovendien ontvang je als lid ook een gratis cadeau. Zo kun je kiezen uit CD's van LZ7, For King and Country en PlanetShakers.

Direct aanvragen